Learning Adventures

onze expertise

LEarning adventures studio

Een groep mensen die samen werkt

Bij het ontwikkelen van serious games en het borgen van kennis in een AI-model, maken wij gebruik van onze handige online game-omgeving Learning Adventures Studio. Deze unieke omgeving is eenvoudig in gebruik: iedereen die met PowerPoint kan werken kan ook met onze game-omgeving werken. Het enige dat je nodig hebt is een computer met internetverbinding. En het mooie is: bij al onze projecten kun je deze omgeving gratis gebruiken.  

De unieke kracht van Learning adventures studio

Je eigen omgeving voor het genereren, controleren, gebruiken en monitoren van je games, protocollen of andere output. Gewoon in de browser, dus geen installaties of ingewikkelde instellingen nodig!

(binnenkort beschikbaar)

Snel & gemakkelijk

Onze eigen omgeving stelt ons in staat om snel krachtige games te ontwikkelen die specifiek zijn aangepast aan de behoeften van jouw organisatie en de doelgroep die je wilt bereiken. 

Onze games zijn niet alleen leuk en boeiend, maar ook effectief als opleidings- of marketingtool. Door onze expertise kunnen wij de spelervaring naadloos integreren met de doelen van jouw organisatie, zodat de impact maximaal is.

Een screenshot van Learning Adventures Studio

real-time statistieken

Onze geavanceerde technologie maakt het mogelijk om in real-time het gedrag van individuele spelers en hele trainingsgroepen te volgen. Dit stelt je in staat om diepgaande inzichten te verwerven over hoe deelnemers interageren met de game, welke elementen hen het meest aanspreken en waar verbeteringen mogelijk zijn. Deze kostbare gegevens kunnen direct worden ingezet om de spelervaring te verfijnen of het leertraject van de groepen te optimaliseren.

Dankzij deze aanpak kun je snel reageren op de specifieke behoeften en voorkeuren van zowel individuele spelers als groepen. Dit is een krachtig instrument voor trainers en educatieve professionals die streven naar een naadloze integratie van gaming en leren.

Een screenshot van Learning Adventures Studio

slim gebruik van AI

Bij het maken van (serious) games gaat de meeste tijd zitten in het ontwikkelen van content: teksten, afbeeldingen, video, audio etc. Wij maken gebruik van de kracht van AI, waardoor we de ontwikkeltijd aanzienlijk verkorten. 

Hierbij combineren we bedrijfsspecifieke kennis met de spelkennis van Learning Adventures, waardoor we geweldige spelervaringen creëren die nauw aansluiten bij de gewenste doelgroep en leerdoelen. 

Een screenshot van Learning Adventures Studio

data-driven ontwikkeling

Tijdens het bouwen en spelen van onze games verzamelen we voortdurend data. Deze data stelt ons in staat om onze games en de onderliggende AI-modellen voortdurend te verbeteren. 

Deze aanpak verzekert dat onze games niet alleen een steeds betere speel- en leerervaring bieden, maar dat we ook steeds ook steeds effectiever worden in het bouwen van games. 

Een screenshot van Learning Adventures Studio