bellende vrouw

Portfolio

Hieronder enkele games die we de afgelopen jaren (mede) hebben ontwikkeld.

Proefstuderen Biotechnologie

Wageningen University

Proefstuderen Biotechnologie

Voorlichtingsgame voor studenten 4/5/6 vwo waarin ze in de huid kruipen van een biotechnoloog die al zijn biotechnologische kennis moet inzetten om de wereld te redden.

Risk Game

Achmea

Risk game

Game als afsluiting en assessment van de leergang Expertise & Risicodeskundigheid, waarin de deelnemers klanten in Nieuw-Nederland helpen na een downburst.

Cactopia Island

Wageningen University

Cactopia Island

Voorlichtingsgame waarin je in de huid kruipt van een medewerker van Masters of Circularity en zo ervaart of de MSc Biobased Sciences iets voor je is.

The stolen necklace

Eurapco Academy

The stolen necklace

Teamgame als onderdeel van het Eurekans Programma, waarin de deelnemers goed moeten samenwerken om de dader te ontmaskeren voordat deze de trein kan verlaten.

Verzekeren voor dummies

Interpolis

Verzekeren voor dummies

Game waarin medewerkers nadenken over het vak van verzekeren, het solidariteitsbeginsel en ervaren welke risico's je beter wel of niet kunt verzekeren.

Leiderschapsgame

Achmea

Leiderschapsgame

Game voor leidinggevenden, waarin de deelnemers digitale kennis en vaardigheden opdoen die ze nodig hebben om hun team mee te nemen in de digitale transitie.

De Achlumse Moordzaak

Achmea

De Achlumse Moordzaak

Teamgame waarin de deelnemers de politie helpen de moordenaar te ontmaskeren. Welk team weet de talenten van de spion, ondervrager en analist het beste te benutten?

Wortelschieter arena

Plusgroep OBS Slingerbos

Wortelschieter arena

Door het bouwen van een game hebben leerlingen van groep 7/8 leren programmeren in Java-Script. Tijdens een LAN-party gingen leerlingen vervolgens de strijd met elkaar aan.

Cybercrime

Achmea

Cybercrime

Businessgame tijdens de selectiedag voor het talentship Schadeverzekeren, waarin de deelnemers geconfronteerd worden met cybercrime. Kunnen we deze risico's verzekeren?

Vang de juiste spieren op

SLO

Vang de juiste spieren op

Game uit 2003 waarin studenten Schoonheidsverzorging op een leuke manier kunnen oefenen met het herkennen van spieren in het menselijk lichaam.

Plopsakamp

4-ever happy feet

Plopsakamp

Een GPS-puzzeltocht in de bossen, waarin ieder team op zoek gaat naar paddenstoelen en de meest waardevolle voor de neus van andere teams probeert weg te kapen.

logo learning adventures

Nieuwsgierig geworden?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van games en Learning Adventures voor jouw organisatie? Bel, mail of app naar Annemieke Deenen via 06-28165688 of info@learningadventures.nl. Of laat je gegevens achter via onderstaande button en we nemen z.s.m. contact met je op.