bellende vrouw

Wie zijn wij

Annemieke Deenen

Annemieke Deenen

Annemieke Deenen is in 2000 afgestudeerd als toegepast onderwijskundige aan de Universiteit Twente. Al meer dan 20 jaar ondersteunt ze organisaties bij opleidingsvraagstukken. De afgelopen jaren heeft ze een kijkje mogen nemen in de keukens van Philips, Vopak, ING, ROC A12, Korps Mariniers, Hanzehogeschool Groningen, Achmea en nog vele anderen.

Annemieke is daarnaast gek op het spelen en bedenken van spellen en puzzels en zet deze regelmatig in in haar werk. Zo heeft ze onder meer een risk game, een leiderschapsgame, een verzekeren-voor-dummies-game, een leren-programmeren-game, een voorlichtingsgame en diverse teamgames gemaakt.

Met Learning Adventures brengt Annemieke haar passie voor leren en games samen. Op een actieve manier ondersteunt ze organisaties bij het maken van een eigen spel. Dat kan een online game zijn via Learning Adventures of een ander platform, maar ook een offline game of een combinatie van beide. De combinatie van haar onderwijskundige achtergrond en haar jarenlange ervaring met games zorgt voor impactvolle games die leuk zijn om te spelen en leren een twist geven!

logo Amplo

Amplo

Amplo heeft jarenlange ervaring met het bouwen van online apps en software voor en in co-creatie met uiteenlopende bedrijven. Van een eenvoudige app of website die slechts informatie toont tot complexe software met een database- en beheersysteem erachter. Zo heeft Amplo onder meer applicaties gebouwd voor kappers en glazenwassers.

logo learning adventures

Nieuwsgierig geworden?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van games en Learning Adventures voor jouw organisatie? Bel, mail of app naar Annemieke Deenen via 06-28165688 of info@learningadventures.nl. Of laat je gegevens achter via onderstaande button en we nemen z.s.m. contact met je op.